Szolgáltatásaink:

– 0-24 órás call center az év minden napján
– 0-24 órás assistance szolgáltatás, autómentés
– teljes körű szervizelés és karbantartás
– teljes körű kárügyintézés
– hozom-viszem szolgáltatás
– gumiabroncs menedzsment
– üzemanyagkártya szolgáltatás
– adminisztráció, adatszolgáltatás
– bírságok kezelése
– okmányirodával kapcsolatos tevékenységek ügyintézése
– műszaki, zöldkártya és eredetvizsga ügyintézése
– negyedévente a gépjárművek szemrevételezése
– ajándék külső és belső autókozmetika

Flottakezelési célunk:

Biztonságot, értéket és minőséget nyújtani a legköltséghatékonyabb és legkényelmesebb módon. Tehermentesítsük ügyfeleinket és száz százalékos mobilitást biztosítsunk részükre.

– hatékonyság növelése
– teljes költség kontroll
– költségcsökkentés
– kockázatok csökkentése
– likviditás növelése
– maximális szakértelem
– minden egy helyen egy kézben

0-24 órás call center:

Kollégánk 0-24 órában napra készen áll Önök szolgáltatásainak, a szakszervizbe 10 percen belül meg tud érkezni, illetve adott esetben helyszínre megy és a megbeszélt helyre viszi vissza a gépjárművet.

0-24 órás Assistance szolgáltatás, autómentés:

Segélyszolgálati partnerünkön keresztül igény szerint Magyarországon vagy akár egész Európa területén non-stop autómentő segélyszolgálatot biztosítunk. A meghibásodott vagy üzemképtelen gépjárművet a helyszínen megjavítjuk, vagy a szakműhelyünkbe szállítjuk és a javítás után a kért címre visszük.

Teljes körű szervizelés és karban tartás:

Szakszervizünkben teljes körű szervizelés és karbantartásra, a kopó-forgó alkatrészek cseréje biztosított. Negyedévente állapot felmérést tartunk a gépjárművökön, ellenőrizzük a fagyálló mennyiségét illetve megfelelő hőmérsékletét, a motorolaj, fékolaj és a váltó olaj mennyiségét és minőségét továbbá a fékrendszert és a gumiabroncsok állapotát kiemelő fontossággal.

Teljes körű kárügyintézés:

Casco és KGF biztosítást egyaránt teljes körűen intézzük Ön helyett. Rövid határidővel tudjuk, vállalni a javításokat ezt köszönhetjük a több mint 35 alkatrész értékesítő Partnereknek, a saját festékkeverő rendszerünknek, a saját lakatos szakműhelyünknek, a külön fényezésre előkészítő helyiségnek és a hő kamrás infra kabinunknak.

Minden egy helyen van, nem kell elszállítatnunk máshova a gépjárművet, nincs alvállalkozónk.

Hozom-viszem szolgáltatás:

Segélypartnerünk nem csak az időszakos gumiabroncs cseréjénél viszi és hozza a gépjárművet, hanem baleset, szervizelés és külön kérés esetén.

Gumiabroncs menedzsment:

Időszakos komplett gumiabroncs csere, megbeszélés szerint visszük-, hozzuk a gépjárművet. Defekt esetén, a helyszínen cseréljük a gumiabroncsot és a defektes gumiabroncsot szakszervizünkben megjavítjuk. Gumihotel szolgáltatásunkban zárt helységben tároljuk és ápoljuk a gumiabroncsaikat.

Üzemanyagkártya szolgáltatás:

– Üzemanyag kártya megrendelését, kiszállítását és adminisztrációját biztosítjuk.
– Üzemanyag számlák ellenőrzése, üzemanyag felhasználás riport készítése.

Bírság és okmányiroda ügyintézés:

A hosszadalmas sorban állás, a rengeteg kiesett munkaóra és az ezzel elvesztett bevétel vele járója. Elvégezzük Ön helyet, hogy időt és pénzt ne veszítsen! Kifizetjük az esetleges bírságokat. Biztosítjuk az autópálya matricákat, a külföldi utazáshoz szükséges okmányokat, az okmányiroda felé lejelentjük, fizetjük és nyilvántartjuk a súlyadót.

Műszaki, zöldkártya és eredetvizsga ügyintézése:

Újabb több órás kiesés, várakozás lenne, ha ezt a terhet sem vennénk le a Vállukról! Teljes körű intézkedés, a műszaki vizsga lejárta előtt jelezzük Önök részére, és már intézzük is a hozom-viszem szolgáltatásunkkal!

Autókozmetika:

Minden alkalommal ajándék külső és belső kozmetikával ajándékozzuk meg személygépjárműveiket, a higiénikus belsőért és a ragyogó külsőért! Mert a megjelenés az első szempont, amit megfigyelünk Társainkon!