Autófényezés

Autolackfarben KFT

Autófényezés Érd, Budaőrs, Törökbálint

Az autófényezés egyik fő tevékenységünk, szinte minden javítási munkánál szükségessé válik, legyen szó karosszériajavításról, vagy (tovább…)

Karosszéria javítás Budapest, Érd, Törökbálint, Budaörs Képzett szakembereink csúcstechnológiás felszereltségű karosszéria javító műhelyünkben a lehetetlent nem ismerve várják kedves ügyfeleinket. CAR SPOTTER gépünk lehetővé teszi a zárt belső részek megbontás nélküli horpadás, törés, meghúzás javítását. A ponthegesztések illesztések a gyári minőséggel és esztétikai színvonallal megegyezőek.

A karosszéria javítás legjellemzőbb munkafolyamatai:

 • Javítási módszerek kiválasztása: egyengetéssel, illetve felújítással végzett helyreállítások.
 • Vázjavítások ütemezése, elemcserék, pótlások, elemek kézi-gépi gyártása.
 • Lemez szabástervek készítése, feszítő, domborító műveletek elvégzése.
 • Baleset alkalmával sérült gépkocsik ellenőrzőpadon történő mérése.
 • Mérő- egyengető padok használata, eredmények értékelése.
 • Váz- és burkolati elemek kötéseinek létrehozása, hegesztő-berendezések beállítása, használata,csavar-,szegecs- és ragasztott kötések előkészítése és az eredeti szilárdságnak megfelelő elvégzése.
 • Átmeneti korrózióvédelem elvégzése és előkészítés a gépkocsi fényezés-bevonatrendszerének elvégzésére.
 • Mechanikus, hidraulikus, pneumatikus valamint elektromos és elektronikai rendszerek, berendezések vizsgálata, beállítása.
 • A karosszéria javítás másik fontos területe a korrodált elemek javítása.
 • Old-Timer restaurálásától a az apróbb elem részekig.

Autószervíz Érd

​​✅ márka független időszakos szervizelés
✅ motorolaj csere
✅ olajszűrő csere
✅ levegőszűrő csere
✅ utastérszűrő (pollen) csere
✅ gyertya csere
✅ fékbetét-féktárcsa csere
✅ lengéscsillapító csere
✅ futómű javítás, ellenőrzés
✅ vizsgáztatás

Kárügyintézés

Kárügyintézés, kárrendezés? Megoldjuk!

Kárügyintézés, kárrendezés ÉRD

06-70/391-10-83

M7 Autolackfarben Szerviz Kft. segélyvonala:

A M7 Autolackfarben Szerviz Kft. segélyvonal segítségével Ön a nap 24 órájában biztonságban van. Érdemes megjegyezni ezt a telefonszámot, hiszen ha bármilyen káresemény történik autójával, munkatársaink a nap bármely szakában segítséget nyújtanak Önnek és autójának.

Önnek nem kell gépkocsijának káreseményével kapcsolatban egyik biztosítóban sem sorban állnia, várakoznia. Teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk ügyfeleink részére. A nálunk javítandó gépkocsiknál a biztosítási ügyintézés ingyenes. Kárbejelentés, kárügyintézés, kárrendezés szakszerűen, megbízhatóan.


Az alábbi dokumentumokra van szükség a biztosítási ügyintézéshez:


Kötelező felelősségbiztosítás esetén:

 • baleseti bejelentő (amelyen a károkozó elismeri a felelősségét)
 • forgalmi engedély, vagy ennek hiteles másolata
 • jogosítvány (vagy ennek hiteles másolata)
 • cégünk nevére kiállított meghatalmazás elidegenítési nyilatkozat vagy törzskönyv másolata hitel, banki terhelés, lízing esetén az utolsó befizetett csekkszelvény aláírási címpéldány, pecsét, cégbejegyzés (cégeknél)Casco-s kár esetén:
 • Casco kötvény
 • az aktuális időszakra szóló befizetési csekk
 • forgalmi engedély, vagy ennek hiteles másolata
 • jogosítvány (vagy ennek hiteles másolata) cégünk nevére kiállított meghatalmazás elidegenítési nyilatkozat vagy törzskönyv másolata hitel, banki terhelés, lízing esetén az utolsó befizetett csekkszelvény aláírási címpéldány, pecsét, cégbejegyzés (cégeknél)

TAXIFÓLIÁZÁS – ÚJDONSÁG A FÉNYEZÉSBEN – FÚJHATÓ FÓLIA

FÚJHATÓ FÓLIA elkészítése jóval több előnyt vonultat fel, mint amit elsőre gondolnánk. Nem csak rövid idő alatt átszínezhető egy autó, ez a módosítás bármikor visszaállítható az eredeti állapotra. Vadonatúj eljárás, az ún. folyékony fóliázás. Lényege, hogy a fóliát folyékony állapotban, szórással hordjuk fel az autó karosszériájára, majd egy hő kamrában megszilárdítjuk. Jelenleg előjegyzéseket áll módunkban felvenni. Kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ezután már úgy viselkedik a folyékony fólia, mint egy normál fólia. A módszer legnagyobb előnye, hogy könnyebb felhordani az anyagot, mint egy fóliát szakszerűen felrakni, és szétszedni sem kell a karosszériát.

A tartósság érdekében védőlakozást igényel, ebben az esetbe már úgy viselkedik, mint ha fényezve lenne az autó, viszont a folyamat visszaállítható az eredeti állapotban, mint ha egy fólia lenne rajta.

A bevont autó nem veszít az értékéből, eredeti állapotát megőrzi. Rétegvastagsága 200-300 mikron között van.

TERMÉKLEÍRÁS

Egy többcélú speciális rugalmas gumi védőbevonatot képez. Védi a bevont felületeket nedvesség ellen, savak, benzin, UV, korrózió álló. Rugalmas marad, és nem reped és nem törékeny, szélsőséges időjárási körülmények között is ellenálló. Bevizsgált termék! A taxi-sárgítás tartós, hatékony, minőségi és költséghatékony módszere.

TULAJDONSÁGOK

 • VÉD
 • SZIGETEL
 • ELTÁVOLÍTHATÓ
 • TARTÓS
 • KEDVEZŐ ÁR
 • GYORS MUNKAFOLYAMAT 1NAP
 • MINDENEN MEGTAPAD

A hagyományos fóliázás hátrányai:

A HAGYOMÁNYOS FÓLIA HÁTRÁNYAI

 • autó szét összeszerelést igényeltaxifóliázás
 • negatív ívekből visszazsugorodik az anyag,
 • falcokat dupla munkával, ezáltal még egyszer akkora összegért, illesztésekkel lehet bevonni a kiválasztott színnel,
 • terepjáróknál, dobozos járműveknél a tömítőanyag egyenetlensége miatt nem tapadt fel tökéletesen a matrica,
 • szinte minden autón vannak kisebb nagyobb negatív ívelt felületek, amelyekből az esetek nagy százalékában gyártmánytól függetlenül visszajön az anyag, amit ha szennyeződés ér, akkor már nem tapad meg többé,
 • rücsis felületeken nem tapad vagy csak adalékanyaggal,
 • mélyedéseknél illesztések illetve darabolások szükségesek. 

TAXIFÓLIÁZÁS – ÁRAJÁNLAT – RAL 1023 TAXI SÁRGA KÜLSŐ FÚJHATÓ FÓLIÁZÁS

5 rétegű . 200-300 MIKRON VASTAGSÁG! NYOM NÉLKŰL ELTÁVOLÍTHATÓ! TAXI SÁRGÍTÁS

AUTÓFÉNYEZÉS ÉRTÉKŰ, POLÍROZHATÓ! Elkészült autóink, nagy galéria a FACEBOOK-on!

 

Konkrét árajánlattal és mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatban kérjük, hívja autószervizünket a 06 70 381-46-58 -as számon!

Sérült, javítást igénylő autók fényezését is vállaljuk, megbeszélés alapján, plusz költség ellenében 3 év garanciával.

MUNKAIDŐ: 2 NAP ALATT !

Az árakról érdeklődjön valamelyik elérhetőségünkön!

ÚJ INNOVÁCIÓ

– Carbon Tisztítás a megújult motor erőért

YDROGEN TECHNOLÓGIA

Felhasználási terület: Minden típusú benzines és dízel valamint LPG üzemű motorok tisztítására. AUTÓK,MOTOROK,HASZONGÉPJÁRMŰVEK , MEZŐGAZDASÁGIGÉPEK, BUSZOK, FLOTTÁK, IPARI GENERÁTOROK.

✅ Visszaállítja a motor teljesítményét

✅ Alacsonyabb fogyasztás

✅ Elkerülheti a motorban lévő drága alkatrészek cseréjét (Turbó, Katalizátor, EGR szelep, DPF, injektorok, dízel fúvókák)

✅ A motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását visszaállítja a normál értékre

✅ Csökkenti a káros anyag-kibocsájtás

✅ Eltávolítja a motorban és a kipufogó rendszerben lévő korom lerakódásokat

✅ Növeli a motor élettartamát

✅ Komplett motor tisztítása megbontása nélküli eljárás biztonságos, és nem igényel semmilyen alkatrész eltávolítását. Javasoljuk, hogy a Carbon Cleaner minden éves karbantartásnál

Hogyan működik?

A szén-dioxid-tisztító elektrolitot használ fel hidrogén és oxigén előállítására, valamint a tisztítószerre, amelyet a motor beömlőnyílása és a kipufogórendszeren keresztül gázként vezet be.

Autóklíma tisztítás – klímatisztítás

Jelenleg leghatásosabb és egyben a legjobb autóklíma fertőtlenítés. Ebben az esetben az egész autó utasterét fertőtlenítjük. Az ózon az elérhetetlen részeket is fertőtleníti: a kárpitokban, a biztonsági övről, a gombokról, a kormánykerékről, a váltógombról, a kezünkkel bejuttatott fertőzéseket is mint például az atkákat, vírusokat, baktériumokat, gombákat, penészt és a cigaretta szagot maradéktalanul elpusztítja. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór.

Ózonos autóklíma tisztítás

4 in 1 tisztításról beszélünk, ugyanis, ha ózont alkalmazunk, akkor eltávolítja a penészt, élősködőket, szagtalanít, és fertőtlenít is egyben. Ezért ajánlott az ózonos klíma tisztítás az autókban is. Ugyanis az utazás közben rengeteg kórokozót lélegezhetünk be autónkban, ez a fajta tisztítási mód felel meg a legtökéletesebbnek.

A tisztítás folyamata során a jármű rendszerének megbontása nélkül tudjuk elvégezni a klíma tisztítást. Az ózongáz bejuttatása során semlegesítjük a klíma rendszerébe bekerült vírusokat, baktériumokat és a penészgombákat is. Ez az eljárás a klíma rendszer bekapcsolásával indul meg tulajdonképpen. Amint bekapcsoljuk a klíma rendszert elindítjuk az ózon gázt is a rendszerben ezáltal nem csak az autó klímájának cső és szellőztető rendszerében kerül sor a szagtalanításra baktérium irtására, hanem az autó kárpitján is, és a többi tárgyban szintén, ami az autó rendszerén belül található.

Az autóban lévő bogarak élősködők és nem kívánatos élőlények is elpusztulnak sz ózongáz áramoltatásának hatására. Nem használunk fel semmilyen más anyagot, csupán az ózon gáz természetes oxidáló hatását, aminek köszönhetően fertőtlenítjük a légteret. Ezen hatást kihasználva nem marad semmilyen végtermék vagy káros anyag vissza, a folyamat után csupán esőillatú levegőt érzünk autónkban gépjárművünkben.

Miért épp ózon gáz? Eggyel több oxigén atomot tartalmaz, mint a levegő (O2), amikor az ózon más molekulákkal érintkezik, mint baktérium, vagy bármilyen más részecske, létre jön az oxidáció folyamata, így az irtást követően csakis tiszta levegő marad autónkban. A kezelés során nem tartózkodhat senki sem az autóban mert a nagy mennyiségű ózon belélegzése káros az emberi szervezetre, élőlényekre, így csak a folyamat után minimum 30 perc után tudunk autónkba szállni.

Mikor végezzünk fertőtlenítést? Nem elegendő szezon előtt, hanem rendszeresen, ugyanis az autókban a nagyvárosok pora a szennyezett levegő megtelepszik és az utasok ezt belélegzik.

Hatékonyabb, és természetesebb, mint a többi klíma tisztító, ezért ajánlott ez. Nem kell a rendszerünket sem szétszedni, így az tartósabb is marad számunkra, tovább használhatjuk. Javasoljuk az évenkénti négy kezelést, hogy tiszta levegőben utazhasson Ön is, keresse bizalommal szalonunkat és kérje tanácsunkat Ön is ózonos autó klíma tisztítás terén.

Autóklíma tisztítás

15 percet vesz igénybe a nagy teljesítményű ózongenerátorral visszamaradó káros anyag kibocsájtás nélkül.

Az autóklíma tisztítása során nem csak a klíma elpárologtatója lesz baktérium és vírus mentes hanem az egész utastér kitisztul és teljesen szagtalan lesz. 15 perces kezelés elegendő a vírusok és a baktériumok kiirtásához, de a teljes szagtalanításhoz legalább harminc perc szükséges, hogy elvegye az autókárpitba ivódott kellemetlen, agresszív szagokat, gondolok itt a cigarettára vagy penészre stb…

Az autóklíma ózongenerátoros tisztítása nem igényli semmilyen megbontását az autónak, elég az ózongenerátort az utastérben elhelyezni és beüzemelni az adott intervallumra, itt megjegyezném, hogy tisztítás előtt a pollenszűrő cseréje minden esetben javallott.

További előnye az ózongenerátoros tisztításnak, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat. A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott.

Tanácsadás, értékesítés:

Tapasztalt, szakértő munkatársaink készséggel segítenek Önnek a megfelelő gumiabroncs kiválasztásában és igény esetén felmérjük gumiabroncsainak állapotát is.

Szolgáltatásaink:

 • komplett szerelés kiegyensúlyozással
 • csak centrírozás cinksúllyal
 • kerék le-felszerelés centrírozás nélkül
 • gumiszerelés le-fel felniről
 • defekt javítás
 • perem tömítés
 • gumihotel

A mai legmodernebb eszközökkel rendelkezünk Bosch KTS motordiagnosztika.

A technológiai fejlődésével gépjárműveinkben megjelentek a különböző érzékelők, szabályozók, mind több elektromosan vezérelt alkatrészek. Ezen egységeket egy, a számítógépekhez hasonló központi, processzor-vezérelt “agy” figyeli, szabályozza, illetve tájékoztat az esetleges meghibásodásukról.

✅ hibakód megállapítás
✅ hibakód törlés
✅ inspekciónullázás

Minden biztosítóval biztosítási kárrendezés!

Mivel az összes magyarországi biztosító társasággal szerződéses viszonyban vagyunk, a teljes körű kárrendezést el tudjuk végezni szervizünkben: Aegon, Allianz, Generali, Uniqa, Union, Posta, Wabard, MKB, K&H, KÖBE, Genertel, Groupama, Signal biztosítók

A biztosítási kárrendezéshez szükséges dokumentumok:

Magánszemély esetén:

kék-sárga baleseti bejelentő (minden, a balesetben érintett szereplő aláírása szerepeljen a baleseti bejelentőn!)
biztosítási kötvény
gépjárművet vezető vezetői engedélyének másolata (minden oldal)
amennyiben nem a tulajdonos intézkedik, akkor meghatalmazás

Cég esetén:

aláírási címpéldány
ha nem az aláíró intézkedik akkor meghatalmazás
pecsét
kék-sárga baleseti bejelentő (minden, a balesetben érintett szereplő aláírása szerepeljen a baleseti bejelentőn!)
biztosítási kötvény
gépjárművet vezető vezetői engedélyének másolata (minden oldal)
cégbírósági végzés, vagy cégkivonat

Szolgáltatásaink:

– 0-24 órás call center az év minden napján
– 0-24 órás assistance szolgáltatás, autómentés
– teljes körű szervizelés és karbantartás
– teljes körű kárügyintézés
– hozom-viszem szolgáltatás
– gumiabroncs menedzsment
– üzemanyagkártya szolgáltatás
– adminisztráció, adatszolgáltatás
– bírságok kezelése
– okmányirodával kapcsolatos tevékenységek ügyintézése
– műszaki, zöldkártya és eredetvizsga ügyintézése
– negyedévente a gépjárművek szemrevételezése
– ajándék külső és belső autókozmetika

Flottakezelési célunk:

Biztonságot, értéket és minőséget nyújtani a legköltséghatékonyabb és legkényelmesebb módon. Tehermentesítsük ügyfeleinket és száz százalékos mobilitást biztosítsunk részükre.

– hatékonyság növelése
– teljes költség kontroll
– költségcsökkentés
– kockázatok csökkentése
– likviditás növelése
– maximális szakértelem
– minden egy helyen egy kézben

0-24 órás call center:

Kollégánk 0-24 órában napra készen áll Önök szolgáltatásainak, a szakszervizbe 10 percen belül meg tud érkezni, illetve adott esetben helyszínre megy és a megbeszélt helyre viszi vissza a gépjárművet.

0-24 órás Assistance szolgáltatás, autómentés:

Segélyszolgálati partnerünkön keresztül igény szerint Magyarországon vagy akár egész Európa területén non-stop autómentő segélyszolgálatot biztosítunk. A meghibásodott vagy üzemképtelen gépjárművet a helyszínen megjavítjuk, vagy a szakműhelyünkbe szállítjuk és a javítás után a kért címre visszük.

Teljes körű szervizelés és karban tartás:

Szakszervizünkben teljes körű szervizelés és karbantartásra, a kopó-forgó alkatrészek cseréje biztosított. Negyedévente állapot felmérést tartunk a gépjárművökön, ellenőrizzük a fagyálló mennyiségét illetve megfelelő hőmérsékletét, a motorolaj, fékolaj és a váltó olaj mennyiségét és minőségét továbbá a fékrendszert és a gumiabroncsok állapotát kiemelő fontossággal.

Teljes körű kárügyintézés:

Casco és KGF biztosítást egyaránt teljes körűen intézzük Ön helyett. Rövid határidővel tudjuk, vállalni a javításokat ezt köszönhetjük a több mint 35 alkatrész értékesítő Partnereknek, a saját festékkeverő rendszerünknek, a saját lakatos szakműhelyünknek, a külön fényezésre előkészítő helyiségnek és a hő kamrás infra kabinunknak.

Minden egy helyen van, nem kell elszállítatnunk máshova a gépjárművet, nincs alvállalkozónk.

Hozom-viszem szolgáltatás:

Segélypartnerünk nem csak az időszakos gumiabroncs cseréjénél viszi és hozza a gépjárművet, hanem baleset, szervizelés és külön kérés esetén.

Gumiabroncs menedzsment:

Időszakos komplett gumiabroncs csere, megbeszélés szerint visszük-, hozzuk a gépjárművet. Defekt esetén, a helyszínen cseréljük a gumiabroncsot és a defektes gumiabroncsot szakszervizünkben megjavítjuk. Gumihotel szolgáltatásunkban zárt helységben tároljuk és ápoljuk a gumiabroncsaikat.

Üzemanyagkártya szolgáltatás:

– Üzemanyag kártya megrendelését, kiszállítását és adminisztrációját biztosítjuk.
– Üzemanyag számlák ellenőrzése, üzemanyag felhasználás riport készítése.

Bírság és okmányiroda ügyintézés:

A hosszadalmas sorban állás, a rengeteg kiesett munkaóra és az ezzel elvesztett bevétel vele járója. Elvégezzük Ön helyet, hogy időt és pénzt ne veszítsen! Kifizetjük az esetleges bírságokat. Biztosítjuk az autópálya matricákat, a külföldi utazáshoz szükséges okmányokat, az okmányiroda felé lejelentjük, fizetjük és nyilvántartjuk a súlyadót.

Műszaki, zöldkártya és eredetvizsga ügyintézése:

Újabb több órás kiesés, várakozás lenne, ha ezt a terhet sem vennénk le a Vállukról! Teljes körű intézkedés, a műszaki vizsga lejárta előtt jelezzük Önök részére, és már intézzük is a hozom-viszem szolgáltatásunkkal!

Autókozmetika:

Minden alkalommal ajándék külső és belső kozmetikával ajándékozzuk meg személygépjárműveiket, a higiénikus belsőért és a ragyogó külsőért! Mert a megjelenés az első szempont, amit megfigyelünk Társainkon!

Komplettlackierung Reparaturlackierungen in Érd, Ungarn.

Lackierpreise nur außen
Farben ohne Metall oder Pearleffekt Euro/Teil
Farben Metall und Pearleffekt Euro/Teil
Lackierpreise außen und innen: Euro/Teil
Lackierung des gesamten Fahrzeugs
Lackierungspreis eines gesamten Fahrzeugs innen und außen (z.B. Ford Mondeo, Bmw 5, Mercedes E Klasse) ist ca. Euro.
Lackierunspreis des selben Fahrzeugs nur außen ca. Euro.
Preis des aus- und zurückbaus der Fahrzeugteile: Euro.
Lackierung von Oldtimer-Fahrzeuge:
z.B. Porsche 928
– Aus und Zusammenbau der Karosserieteile,und Reparaturkosten der Karosserieteile Euro
– Sandstrahlen Euro
– Lackieren (zwei Farblackschichten) Euro
Bei Sonderlackierungen werden Einzelpreise ermittelt (Optisches Tuning, usw.)
z.B.
– Cleaning (Demontage von Türgriffe, Schließen der Schlosslöcher, usw.) Euro/Stück
– Kotflügelverbreiterung: Euro/Stück
– stoßfänger-Kennzeichen gecleant: Euro/Stück
Sonderfertigung und Positionierung von Stoßfängern, Seitenschwellerabdeckungen, usw. auf Anfrage.
z.B. Positionierung ca. Euro, Teileumbau ca. Euro
Lackierung von Felgen: Euro/Stück
Polieren der Gesamtkarosserie: Euro
Aus und Einbau der Gläser: Euro
Eigenen Wrecker Service CAR TRANSPORT : EURO/KM
Diese Preisliste dient nur zur Information und sind ohne MWSt. angeboten!

MOTORDIAGNOSZTIKA

A technológiai fejlődésével gépjárműveinkben megjelentek a különböző érzékelők, szabályozók, mind több elektromosan vezérelt alkatrészek. Ezen egységeket egy, a számítógépekhez hasonló központi, processzor-vezérelt “agy” figyeli, szabályozza, illetve tájékoztat az esetleges meghibásodásukról.

A computeres motordiagnosztika lehetőséget ad, hogy megbontás, feltárás nélkül információhoz jussunk a meghibásodások okairól, illetve a folyamatosan mentett adatoknak köszönhetően, régebbi szerviztevékenységekre, elvégzett garanciális javításokra is fényt derít. A M7 Autolackfarben Szerviz Kft. a legmodernebb eszközökkel felvértezve Bosch KTS motordiagnosztikai gépekkel dolgozik.

✅ hibakód megállapítás
✅ hibakód törlés
✅ inspekciónullázás

5 rétegű . 200-300 MIKRON VASTAGSÁG ! NYOM NÉLKÜL ELTÁVOLÍTHATÓ!

AUTÓFÉNYEZÉS ÉRTÉKŰ, POLÍROZHATÓ !

Autófényezés Ár
Kisméretű autók: (pl:Opel Astra,Ford Focus,Chevrolet Lacetti) Megbeszélés alapján
Középméretű autók, kombik: (pl.:Renault Megane, Ford Focus kombi, Opel Astra kombi stb) Megbeszélés alapján
Nagyméretű,egyterű,kombi autók: (pl.:Ford Galaxy, SuperB Mercedes B, Ford Mondeo kombi stb) Megbeszélés alapján

TOVÁBBI AJÁNLATOK

MÁR KAPHATÓ NÁLUNK:

– Fújható folyékony fólia: (TAXI sárga. BKK által bevizsgált szín)
– Javító szett, fújható autó fólia spray.

Szolgáltatásaink:

márkafüggetlen autófényezés, polírozás
lakóbusz javítás, karbantarás
kisteherautó 3,5t-ig
veteránautó fényezés
kishajó fényezés
motorkerékpár
karosszéria javítás
klíma töltés
olajcsere
biztosítási kárrendezés (minden biztosítóval dolgozunk)
csereautó lehetősége
autómentés
autó design
flottakedvezmények
egyedi autó fényezések
3D carbonfólia autófóliázás

Minden, ami költöztetés Budapest és környékén.

Jogosítvány, vezetői rutin és autóvezetés: autósiskola Budapesten.

Profi burkoló munkás – burkolás referenciákkal Szigetszentmiklós.

Használt téligumi, nyárigumi értékesítés online és Rákoskeresztúron.

Autók széles választékban – használt autó piac online.

Szervízautó Buda – Márkafüggetlen autó és motorjavítás.

Legjobb árakat kínáljuk Budapest területén, olcsó, megbízható és fiatal autóflottánkból válogathat autót magának, családjának vagy barátainak.

Ugyanaz az autó más más szögből – borult időben zöldes színe van. Íme néhány kép napos időben.

Már kapható nálunk a Magyarországon egyedülálló termék: folyékony fújható fólia,
folyékony gumi bevonat, egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Cégünk M7 Autolackfarben Szervíz Kft. a TOTALDip® hivatalos magyarországi kizárólagos forgalmazója. Cégünk TOTALDip termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, saját értékesítés útján. Bemutató termünkben megnézheti, megvásárolhatja illetve fényezési szakműhelyünkben bemutatjuk Önnek.

Az anyag zsírtalanítás után azonnal felhordható, nem igényel aládolgozást alapozást vagy csiszolást a felületen!
Kőfelverődés védő, fújható folyékony fólia, folyékony gumi bevonat

Főként Autóknál ajánlott sérülések megóvására:

átlátszó fényes vagy matt színben

-motorháztetőre
-lökhárítóra
-fényszórókra
-sárvédőkre
-küszöbökre

teljes autókra, teherautókra,hajóra, motorkerékpárokra továbbá minden olyan felületre, amit védeni óvni kell.

Változtassa meg autója árnyalatát a most divat Matt színre, miközben megőrzi autója gyári színét!

Új termék továbbá a fényes lakk bevonat:

a termék használható bármilyen felületre,valamint a hagyományos autófóliák felül lakkozásához is pl. azon fóliákhoz is, melyeket a most aktuális Taxik sárgításához használnak.

– Alkalmas a lemattulás megelőzésére
– Valamint a már lemattult fólia újra fényesítésére

Teljes autó bevonása 1 nap alatt, megbontás, szétszerelés nélkül!
Az anyag nyom nélkül eltávolítható, lehúzható.