Autófényezés

Autolackfarben KFT

Autófényezés Érd, Budaőrs, Törökbálint

Az autófényezés egyik fő tevékenységünk, szinte minden javítási munkánál szükségessé válik, legyen szó karosszériajavításról, vagy horpadásjavításról. Jégkár javítás, horpadás javítás szakszerűen.

A tökéletes végeredmény érdekében az autófényezés prémium minőségű alapanyagok felhasználásával, aprólékos előkészületet követően, hőkamrában kerül elvégzésre, melynek révén kiszűrhetőek a külső szennyeződések és az autófényezés kivitelezési ideje is jelentősen lerövidül.

HIGH TECH INFRA KABIN típusú fényezõ kabin található, mely a legkorszerûbb fûtési technológiával rendelkezik. saját fényezõanyag keverõ berendezéssel is rendelkezünk, amely lehetõvé teszi a gyári receptúra szerinti számítógépes színkeverést.

HIGH TECH INFRA KABIN:

Legkorszerűbb és a legfejlettebb jelenlegi Infra Kabin egész Európában. 23 digitális infra szárító, valamint vízbázisú dry jet fúvókák teszik lehetővé a gyors száradási időt.Az autófényezés több mint egy szakmai elhivatottság, ugyanis, nem csak az autófényező szakma teljes ismerete szükséges, hanem a lelkiismeretes munkavégzés továbbá a prémium minőségű alapanyagok, amelyek a mai világunkban napról napra fejlődnek, változnak a szabványai, ezek nyomon követése és a megfelelő kiválasztása.

Ars poetikánk:

„ Az Ügyfél az első, ha a cél, hogy elégedetten távozzon, esetleges újabb sérülések miatt, újra Hozzánk forduljon Bizalommal, úgy kell a javítást elvégeznünk, mintha a mi autónk lenne, ahogy mi szeretnénk megkapni a javítás után.”